نشر توسط:admin درباره : پرسش و پاسخ , سیاسی , Views 139 تاریخ : نظرات (0)
سفير رژيم صهيونيستي در واشنگتن در اظهار نظري بيان داشته است: دولت جو بايدن بايد واقعيتهاي موجد در خاورميانه را در نظر بگيرد و نگاهش به اين باشد که به جاي بازگشت به برجام، چطور ميتواند اسرائيل و جهان عرب را به هم نزديکتر کند.
وي همچنين در ادامه سخنان ضد ايراني اش خطاب به بايدن مي گويد: با متحدانتان در منطقه همنشيني کنيد. با ما در خصوص رسيدن به موضعي مشترک در خصوص ايران، نه تنها در خصوص مسائل هستهاي بلکه در خصوص ستيزهجوييهاي ايران در منطقه گفتوگو کنيد.
با انتخاب جو بايدن، صحبت هايي در داخل ايران و بيرون مرزها مبني بر بازگشت آمريکا به برجام مطرح شده است. بسياري از تحليلگران معتقدند که خروج ترامپ از برجام کاملا برخلاف تمايل دموکرات ها بوده است.
با روي کارآمدن جو بايدن دموکرات، بسياري اميدوارند که اين شخص به توافقات برجام بازگردد و خود را به عنوان دنباله رو توافقات اوباما معرفي کند. حال سوالي که مطرح مي شود اين است که جو بايدن به دنبال بازگشت به توافقات قبلي در برجام است يا خواستار مذاکرات جديد با قوانين جديد بر سر موضوعات جديد است؟
دولت آقاي روحاني از چندي قبل با فرستادن پالس هايي از داخل کشور، تمايل شديدش به انجام مذاکره با دولت دموکرات آمريکا را اعلام کرده است. پالس هايي از جنس صلح امام حسن(ع) توسط شخص رئيس جمهور و انتشار کليپي در فضاي توييتر توسط اسحاق جهانگيري براي بيان ذوق زدگي از انتخاب جو بايدن!
در اقدامي کاملا مغاير با دولت، مجلس شوراي اسلامي نيز با تصويب قانوني 9 ماده اي دولت را ملزم به شروع غني سازي 20 درصد تا سه ماه آينده کرده است. قانوني هوشمندانه از سوي مجلس که به معني نقض برجام از سوي ايران است. اين قانون را نيز مي توان شگردي از سوي ايران براي داشتن دست بالا در مذاکرات احتمالي يا بازگشت آمريکا به برجام تفسير کرد.
انجام هر گونه مذاکره با آمريکا و دولت جو بايدن از عمر دولت آقاي روحاني بيرون است و اگر قرار باشد مذاکره اي نيز صورت بگيرد به احتمال بسيار زياد در دولت بعدي جمهوري اسلامي ايران صورت خواهد گرفت.
جداي از اتفاقاتي که در داخل ايران در حال جريان است، بايد ديد رويکرد آمريکا در قبال تعامل با ايران چگونه خواهد بود. البته نبايد جو بايدن را به هيچ عنوان جداي از ترامپ و هر دو را جداي از سيستم آمريکا دانست.
ترامپ به دنبال مذاکره با ايران با 12 پيش شرط شده بود که توان منطقه اي و توان موشکي و هسته اي ايران را همزمان هدف قرار داده بود. وي همچنين تلاش داشت با فشار حداکثري به معيشت مردم، کشور را مجبور به انجام چنين مذاکراتي کند. اما با عدم مذاکره از سوي ايران، فشارحداکثري و طرح ترامپ براي ايران شکست خورد.
حال جو بايدن نيز به دنبال توافق با ايران است. او به عنوان رئيس جمهور پسا فشارحداکثري روي کار خواهد آمد و اين موضوع به بسياري اين تصور غلط را القا کرده است که او در ماجراي برجام و مذاکرات با ايران بسيار درست و منطقي رفتار مي کند.
جو بايدن بارها در صحبت هاي انتخاباتي خود به صراحت اعلام کرده است به دنبال توافقي همه جانبه با ايران است. او به دنبال توافق با ايران در موضوعات هسته اي، موشکي و منطقه اي خواهد بود.
سخنان اخير سفير رژيم صهيونيستي نيز از رازي بزرگ پرده برميدارد و به نوعي نگرش صهيونيستها در قبال تعامل با ايران را بيان مي کند.
صهيونيزم جهاني با حمايت حداکثري از دولت جو بايدن، خواستار پيش برد اهداف اسرائيل توسط بايدن است. جو بايدن نيز بارها در اظهار نظرها، خودش را يک صهيونيست و حامي درجه يک اسرائيل معرفي کرده است.
همانطور که از صحبت هاي سفير رژيم صهيونيستي قابل برداشت است، آنها خواهان برآورده شدن سه هدف اسرائيل توسط جو بايدن از توافق با ايران هستند:
1. کمک به اعلام عادي سازي روابط اسرائيل با کشورهاي عربي و ايجاد ائتلاف نظامي عليه ايران و حل ديپلماتيک ماجراي فلسطين
2. عدم بازگشت آمريکا به توافقات برجام دوره اوباما
3. تلاش براي توافقي جديد با ايران بر سر مسائل منطقه اي، موشکي و هسته اي و خلع سلاح توان بازدارنده ايران!
حال ايران بايد هوشمندانه عمل کند. رفتارهاي ايران بايد به گونه اي باشد که آمريکا را به سمت بازگشت به برجام سوق دهد. هرگونه مذاکرات مجدد با آمريکا بر سر توان موشکي و منطقه اي، ايران را به سمت نابودي و اجراي طرح ليبيزاسيون ايران سوق خواهد داد.
البته بايد در ماه هاي آينده منتظر هجمه شديد رسانه اي براي گره زدن ماجراي موشکي و منطقه اي به معيشت مردم باشيم!
فردين ساريخاني
منبع : مصاف
برچسب زده شده با : خواسته اسرائیل از بايدن در قبال مذاکره با ايران , مذاکره با ایران , مذاکره بایدن با ایران ,