شهید نادر خداجو

https://s17.picofile.com/file/8418098434/%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF_%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AC%D9%88.jpg


شهيد نادر خداجو فرزند قربانعلي‌ به‌ سال‌ 1338 در روستاي‌ گراكوه شهرستان فومن قدم‌ به‌ جهان‌ گذارد. دوران‌ كودكي ‌را كه‌ طي‌ كرد وارد مدرسه‌ شد و تا أخذ مدرك‌ سيكل‌ به‌ ادامه‌ي‌ تحصيل‌ پرداخت‌.
 
پس‌ از مدتي‌ به‌ سربازي‌ رفت‌ و مراحل‌ آنرا به‌ تدريج‌ طي‌ نمود. ابتدا مراحل‌ آموزشي‌ را پشت‌سر گذاشت‌ و بعد هم‌ به‌ لشكر 77 خراسان‌ پيوست‌ و مدتي‌ را در اين‌ لشكر گذراند و به‌ خدمت‌ پرداخت‌.اين‌ سرباز ارتش‌ جمهوري‌ اسلامي‌ ايران‌، در سالهاي‌ آغازين‌ جنگ‌ بود كه‌ بنابر ضرورت‌، از اين ‌لشكر به‌ سوي‌ جبهه‌هاي‌ نور عليه‌ ظلمت‌ رهسپار شد و در آن‌ ديار مستقر گرديد. مدتي‌ در جبهه‌هاي‌جنوب‌، پا به‌ پاي‌ ديگر رزمندگان‌ به‌ جنگ‌ و مبارزه‌ با بعثيون‌ پرداخت‌، تا اينكه‌ سرانجام‌ در چهارم ‌اسفند 1362 در پاسگاه‌ زيد، در طي‌ يك‌ درگيري‌ با مزدوران‌ صدامي‌ به‌ لقاءالله‌ پيوست‌ و به‌ شهادت‌رسيد.
به عبارتی دیگر

استوار دوم شهید نادر خداجو در سال ۱۳۳۸ در یک خانواده فقیر و مذهبی در روستای للکام چشم به جهان هستی نهاد و بعداز دوران کودکی در دبستان این روستا جهت کسب دانش فراخوانده شد و بعداز گذراندن دوران ابتدائی به مدرسه راهنمائی دهستان گشت روانه گردید و در کنار تحصیل کار هم می کرد که در امرار معاش به پدرش کمکی کرده باشد. شهید نادر خداجو در همان اوان جوانی نماز می خواند و روزه می گرفت و علاقه خاصی به پیامبران اسلام داشت و خلاصه بعد از پایان دوران راهنمائی تحصیلی را رها نمود و در سال ۱۳۵۵ به ارتش پیوست و در لشکر مشهد مشغول به فعالیت گردید و در زمان جنگ تحمیلی عاشقانه به جبهه حق علیه باطل شتافت و در انجام نبرد در منطقه سومار از ناحیه پا مجروح گردید و به پشت جبهه جهت مداوا اعزام گردید و بعداز مداوا مجدداً به جبهه اعزام گردید و به سربازان حق علیه باطل پیوست و این دفعه در جبهه شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره قوزک پای راست خود را از دست داد و مدت زیادی در بیمارستان بستری و بعداز مداوا به جبهه اعزام گردید و در همین زمان پدر و مادرش به او گفتند که شما وظیفه ات را انجام داده ای و دیگر احتیاج نیست که شما به جبهه بروی. او در جواب گفت از من به شما وصیت باشد که من با دشمنان اسلام می جنگم تا شهید شوم و به شما می گویم که بعداز شهادتم گریه نکنید و صبور باشید. و خلا صه به جبهه اعزام گردید و در تاریخ ۶۲/۱۲/۴در جبهه شرق بصره در پاسگاه زید بر اثر ترکش خمپاره بعثیان عراق به لقاءالله پیوست. روحش شاد و راهش مستدام باد.

منبع : 8000 شهید استان گیلان  /  405 شهید شهرستان فومن

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش

مطالب مشابه