شهید بهروز جهانباز

http://s8.picofile.com/file/8279449800/behruz_jahanbaz.jpg


شهيد بهروز جهانباز گوشلونداني‌ فرزند علي‌اصغر به‌ سال1340 در روستاي‌ گوشلوندان‌  شهرستان فومن گام‌ به‌گيتي‌ نهاد. در كانون‌ گرم‌ خانواده‌ به‌ رشد و كمال‌ رسيد و بعد از سن‌ هفت‌ سالگي‌، دوران‌ تحصيل‌ خود را در محل‌ سكونت‌ خود، آغاز‌ نمود و با مدرك‌ قبولي‌ ششم‌ ابتدايي‌ قديم‌، از ادامه‌ي‌ تحصيل‌صرف‌ نظر كرد.
پس‌ از تأسيس‌ جهادسازندگي‌، وارد اين‌ نهاد انقلابي‌ گرديد و در آن‌ مشغول‌ به‌ فعاليت‌ گرديد. در مورخه‌ 25/3/67 از ستاد جهادسازندگي‌ استان‌ به‌ جبهه‌ اعزام‌ شد، تا از اين‌ راه‌ به‌ خدمت‌ بپردازد. اين‌ جهادگر مبارز، در همه‌ حال‌ آمادگي‌ و شجاعت‌ خود را نشان‌ داد، اما طولي‌ نكشيد كه‌ در منطقه‌ عملياتي‌ جزيره‌ مجنون‌ بر اثر پاتك‌ دشمن‌ به‌ تاريخ‌ چهارم‌ تير 1367 مفقودالاثر گرديد و به‌ مقام‌ والاي‌ شهادت‌ نايل‌ آمد. پيكربجا مانده وی در منطقه جنگی‌  در فروردين‌ ماه‌ 83 شناسايي‌ گرديد‌ و در بيست‌ و چهارم‌ فروردين‌ همان‌ سال‌، پيكرش‌ در گلزار شهداي‌ گوشلوندان‌ به‌خاك‌ سپرده‌ شد.از این شهید 4 فرزند 3 پسر و یک دختر به یادگار مانده.
به عبارت دیگر

شهید بهروز جهانباز در سال 1340 در خانواده ای مومن در روستای گوشلوندان دیده به جهان گشود، او که تنها پسر خانواده ای کشاورز بود والدینش علاقه و وابستگی شدیدی به بهروز داشتند از طرف دیگر شهید بهروز نیز محبت و احترام خاصی برای والدینش قائل بود. دست راست پدر و کمک حال او در تمام امور منزل و کشاورزی بود. او تحصیل خود را تا مقطع سوم راهنمائی ادامه می دهد و پس از آن در حالیکه 12 سال بیشتر نداشت در کارخانه خاور مشغول به کار می شود. در محیط کاری نیز به دلیل وجدان و مسئولیت کاری به عنوان کارگر نمونه برگزیده شده بود. شهید بهروز در سن 18 سالگی بنا بر سنت پیغمبر، تشکیل خانواده می دهد و 3 پسر و یک دختر یادگار هفت سال زندگی مشترک اوست. او که با شرایط یگانه فرزند بودن خانواده از سربازی معاف گشته بود با شروع جنگ تحمیلی برای شرکت در جبهه و پاسداری از سر حدات مرز و بوم ایران و اصول اسلام سر از پا نمی شناخت اما هربار که برای اعزام به جبهه عزم خود را جزم می کرد، مسأله ای پیش می آمد که مانع رفتن او می شد. بار اول که به دلیل کوچک بودن فرزندان و مسئولیت سنگینی که در عدم حضور او بر دوش همسرش می افتاد، علی رغم میل باطنی، رفتن خود را به تعویق می اندازد، برای بار دوم در حالیکه دیگر صبرش به پایان رسیده بود و اشتیاقش لبریز گشته بود، به دلیل بارداری همسرش، بالاجبار باز از رفتن منصرف می شود شهید بهروز فردی بسیار زحمتکش و اهل و زندگی بود و علاوه بر اینکه نسبت به خانواده و فرزندانش بسیار عشق می روزید، نسبت به تربیت اخلاقی و دینی آنها نیز بسیار حساس و مقید بود. سرانجام شهید بهروز پس از چندین سال تلاش و جهاد در راه تأمین معاش خانواده و کسب لقمه حلال در تاریخ 27/3/67 موفق شد به عنوان نیروی داوطلب از طریق جهاد سازندگی به مناطق جنگی اعزام می گردد و علی رغم اینکه  3ماه بیشتر از تولد فرزندش نگذشته بود، فرزند نورسیده ای که پیوند و علاقه ای او را با خانواده محکمتر می کرد و جدایی را مشکل تر. شهید بهروز جهانباز در جزیره مجنون در اثر حملات شیمیایی، پس از مدت کوتاه 20 روز حضور در جبهه، در پیشگاه الهی محضور و محفوظ می گردد و پاداش اشتیاق وافر خود را می گیرد و عطش وجودش از جام از شهادت سیراب می شود. اما متأسفانه پیکر پاک و مقدسش پس از 17 سال چشم انتظاری و امید بازگشت در 20 فروردین سال 84 کشف و برای تشیییع به زادگاهش منتقل می گردد.

روحش شاد و یادش گرامی باد

http://up.sabahat.ir/view/1504265/home.png منبع :405 شهید شهرستان فومن 8000 قهرمان گیلان

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب مشابه